אתחיל בווידוי. כשסימה התקשרה והזמינה אותי למסיבה אמרתי לעצמי, אוף עוד מסיבה אפורה ושגרתית, שוב פעם סלט חצילים, קישים או ספגטי במגוון רטבים. אבל כאן חיכתה לי הפתעה. היין נשפך כמים, החברה היו עליזים ושמחים ולא פספסו שום הזדמנות לרקוד ולפזז, אבל גולת הכותרת הייתה הכיבוד. הפעם סימה בחרה בקייטרינג מיוחד שהגיש כיבוד בסגנון פינגר פוד. אם עדיין לא שמעתם על הכיבוד שהפך לטרנד לוהט, כדאי לכם לדעת כי פינגר פוד הוא השם הלועזי של אוכל במנות קטנות. הוא לא הכביד על הקיבה, הוא היה מעוצב במגוון צבעים וטעמים ולא היה אף אורח שלא ליקק את האצבעות.
נא להכיר את הטרנד הלוהט
פינגר פוד אלו מנות קטנות ומעוצבות המוגשות על גבי מגשי אירוח. כדי להכין אותם צריך להיות מוכשרים במיוחד, גם להצטיין בכישורים קולינריים וגם לדעת איך לעצב. זהו תפריט אלגנטי ואסתטי. המנות הקטנות לא מכבידות על הקיבה. אפשר להגיש מנות חמות, מנות קרות, אוכל טבעוני, קינוחים ועוד ולהתאים את הכיבוד לכל קהל יעד ולכל אורח במסיבה.
לא צריך לשבת מסביב לשולחן ולהיות כבולים כל הערב בשיחה עם מספר אורחים. אין גם צורך בסכין ובמזלג, אפשר לקחת מנה קטנה ומעוצבת ביד, לאכול באלגנטיות תוך כדי הליכה או תוך כדי שיחה עם חברים או עמיתים לעבודה.
קייטרינג המגיש מנות קטנות על גבי מגשים מעוצבים הופך מאוד מהר להיות גולת הכותרת של כל אירוע ושל כל מסיבה. הוא יוקרתי, הוא מרשים, הוא משביע ומתאים לכל סוגי האירועים.
קייטרינג פוד – נסו את התפריט הבא
ביקשתי מסימה לגלות לי את המתכון שהיה להיט במסיבה, אגוזים מתובלים.
כדי להכין אגוזים מתובלים אתם צריכים שלוש כוסות אגוזים שלמים, אפשר מכל סוג, רבע כוס סוכר, חלבון אחד, כפית מלח, חצי כפית אבקת צ'ילי, חצי כפית כמון וכפית אחת גדושה עם פפריקה מתוקה.
מחממים את התנור לחום בינוני, שמים את האגוזים ואת הסוכר בקערה ומערבבים. בקערה נפרדת טורפים את החלבון עם התבלינים עד שמתחיל להיווצר קצף, מעבירים לקערת האגוזים ומערבבים.
את התערובת משטחים על התבנית, אופים רבע שעה בחום בינוני, מנמיכים את החום ואופים עשרים דקות נוספות. מוציאים מהתנור, מקררים, חותכים לחתיכות קטנות ומגישים על מגשים מעוצבים. בהצלחה!